Ćorić uručio donaciju RK "Borac"

Rukometni klub "Borac", jedan od najtrofejnijih klubova u Banjaluci, dobio je donaciju od preduzeća "Autoputevi Republike Srpske", koju je uručio vršilac dužnosti direktora Nedeljko Ćorić ističući da ovaj sportski kolektiv i te kako zaslužuje pažnju.

Ćorić uručio donaciju RK "Borac"
FOTO: Srna

"Ono što me posebno iznenađuje jeste entuzijazam članova Uprave i njihova odlučnost da i danas dosegnu nekadašnje visine. Prepoznaje se ta želja i htijenje ljudi, koji u ovu priču ne ulažu samo svoje vrijeme i novac, već i ogromnu emociju", rekao je Đorić, koji se u trofejnoj sali ovog kluba upoznao o istorijatu i slavnom putu ovog sportskog kolektiva. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ćorić je naglasio da preduzeće "Autoputevi Republike Srpske" namjerava da ostvari saradnju sa uspješnim sportskim kolektivima u Srpskoj, a da nema sumnje da "Borac" zaslužuje pordšku, saopšteno je iz "Autoputeva".

"Trudićemo se da i danas, i ubuduće, podijelimo sve njihove uspjehe i da im poželimo da dostignu zacrtane ciljeve, ali i da se kompletna zajednica na neki način malo više okrene ka sportu i djeci, da shvatimo važnost sporta", rekao je Ćorić.

Predsjednik Rukometnog kluba "Borac" Igor Jovanović je, uz zahvalnost za posjetu i donaciju, istakao da je ovo bila prilika da Ćoriću bude predstavljeno sve po čemu je "Borac" poznat u svijetu vrhunskog sporta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Hvala za pomoć i podršku koju nam pružaju `Autoputevi Republike Srpske`. Ovo je idealna prilika da poželim uspješnu sezonu, kako Rukometnom klubu `Borac`, tako i Fudbalskom klubu `Radnik` iz Bijeljine, na čijem je čelu Ćorić", rekao je Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA