PROMOVIŠU POTENCIJALE SEMBERIJE Turistička organizacija Bijeljina na Beogradskom sajmu turizma

Turistička organizacija Bijeljina u naredna četiri dana predstaviće potencijale Semberije na prestižnom Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, na kojem prvi put nastupaju sa samostalnim štandom.

PROMOVIŠU POTENCIJALE SEMBERIJE Turistička organizacija Bijeljina na Beogradskom sajmu turizma

"Predstavićemo cjelokupnu turističku ponudu Semberije i kroz zanimljive multimedijalne sadržaje, najaviti Sajam turizma u Bijeljini, Savsku regatu, Sajam vina, `Zlatni kotlić` i promovisati kompletnu turističku ponudu grada", najavili su iz Turističke organizacije Bijeljina. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktor ove organizacije Jasmina Abdulahagić izjavila je Srni da će na Sajmu biti predstavljeni Etno-selo, Banja Dvorovi, kompanija "Globus", Područna privredna komora, srednjoškolci turističkog i ugostiteljskog smjera, Udruženje "Žena" i firma "Endžel rouz".

"Posjetioci će moći da vide i 13 kratkih filmova o zanimljivim destinacijama u Semberiji, o manastirima, prirodnim ljepotama, o poljoprivredi i privredi grada, sportskom turizmu, o gradskom Muzeju i Biblioteci, kao i video-spotove sa `Zimskog korza` u Bijeljini", navela je Abdulahagićeva. 

U Beogradu je sinoć otvoren 45. Međunarodni sajam turizma na kojem će od danas do nedjelje, 25. februara, svoju turističku ponudu predstaviti oko 500 izlagača iz više od 27 zemalja, među kojima i iz Republike Srpske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Turistička ponuda Republike Srpske ove godine će prvi put na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu biti objedinjena na jednoj lokaciji, odnosno 10 izlagača iz Srpske će na prostoru od 326 metara kvadratnih predstaviti ljepote i ponudu Republike svim posjetiocima Beogradskog sajma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

29°

  • 17:00

    29°C
  • 20:00

    26°C
  • 23:00

    22°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

137 cm

Promjena: -6cm

Sava Jamena

379 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 14. Apr 2024. 15:00

Korona virus u Bijeljini
Ukupno slučajeva

13858 +12

Preminule osobe

351 +0

Podaci ažurirani: 06. Sep 2022.

BDBOX oglasi SVI OGLASI