Besplatna škola boksa za nove članove u renoviranoj sali bokserskog kluba "Radnik"

Bokserski klub “Radnik” iz Bijeljine održava kontinuitet i tradiciju postojanja boksa kako olimpijskog sporta, tako borilačkog sporta, te vještinu za samoodbranu na ovim prostorima, prenošenjem znanja i škole boksa sa generacije na generaciju.

Besplatna škola boksa za nove članove u renoviranoj sali bokserskog kluba "Radnik"

Mnogo je generacija sportista stasalo i prošlo kroz Radnikovu salu, koja je početkom ove godine  renovirana i obnovljena, čime su se poboljšali uslovi za obavljanje treninga, kako sa takmičarima, tako i sa najmlađim uzrastima i rekreativcima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ponosni na rezultate decenijama unazad na lokalnim i međunarodnim takmičenjima, ali i na bivše polaznike Radnikove škole boksa, koji danas ostvaruju značajne rezultate na svjetskom nivou u olimpijskom, ali i profesionalnom boksu, iz Radnika ističu da su vrata otvorena za sve one koji bi voljeli da ovladaju ovom vještinom, da grade sportsku karijeru i ime, da se sklone sa ulice i ostave telefone, te se posvete svom zdravlju, psihofizičkom razvoju i jačanju. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zbog toga su odlučili da poklone polaznicima besplatnu članarinu prvih mjesec dana!

Za mlađe uzraste i rekreativce bilo kog uzrasta se treninzi održavaju ponedeljkom, srijedom i petkom u 19 časova.

Glavni trener je najtrofejniji Radnikov bokser uistoriji bijeljinskog boksa, teškaš, miljenik bijeljinske publike, Dašo Simeunović, koji je ujedno i profesor fizičkog vaspitanja. Pomoćni treneri Bato Simeunović, te braća Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA