Preko Fejsbuka mu obećala ljubavnu vezu: Hrvatica (42) zavela penzionera (74), prestavila se da je doktorka, pa mu uzela 11.000 evra

Žena (42) uhapšena je zbog sumnje da je pod lažnim imenom zavela penzionera (74), obećavši mu ljubavnu vezu putem Fejsbuka. Njena prevara je bila nevjerovatna - zanosna Hrvatica se predstavila kao doktorka, i tu je sve krenulo.

Preko Fejsbuka mu obećala ljubavnu vezu: Hrvatica (42) zavela penzionera (74), prestavila se da je doktorka, pa mu uzela 11.000 evra
FOTO: CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH/EPA

Pod lažnim imenom otvorila je profil na Fejsbuku te mu se javila i obmanula ga da je doktorka u zdravstvenoj ustanovi koja mu može pomoći u poboljšanju zdravstvenog stanja. Potom mu je obećala i ljubavnu vezu te se sastajala s njim na raznim lokacijama na području Zaprešića. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Drogirala ga

U avgustu prošle godine penzioner joj je kupio mobilni za 1.740 evra, a par dana kasnije planirala je uzeti automobil, pa je došla u njegovu kuću u Zaprešić.

– Nakon što mu je je dala tabletu zasad nepoznatog sastava, iskoristila je njegovo stanje ošamućenosti i zatražila da se sastanu s njemu nepoznatim muškarcem, piše Avaz.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njenim uputstvima, oštećeni se u njenoj pratnji na parkiralištu šoping centra sastao s nepoznatim muškarcem gdje je potpisao ugovor o kupoprodaji automobila, pri čemu za svoj automobil nije dobio nikakvu novčanu naknadu.

Ukrala mu bankovnu karticu

Krajem avgusta pak otuđila je njegovu bankovnu karticu, a potom njome u raznim radnjama kupovala odjeću, tehničke uređaje i drugo. Kako bi sve prikrila, nekoliko dana kasnije predala mu je bankovnu karticu lažno navodeći da ju je pronašla u svom automobilu – rekli su u subotu u policiji.

Materijalna šteta iznosi oko 11.000 evra. Nakon što je policija pokrenula istragu, žena je pobjegla iz Hrvatske, ali ovih se dana vratila pa je odmah uhapšena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    13°C
  • 23:00

    11°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

87 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

325 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI