Nakon pretresa KPZ Bijeljina, lica koja su predmet istrage biće predata Tužilaštvu

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini je saopštilo da će nakon pretresa službenih prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina ovoj pravosudnoj instituciji biti predata lica koja su predmet višemjesečne istrage zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja ili ovlaštenja, nesavjestan radu u službi i druga krivična djela.

Nakon pretresa KPZ Bijeljina, lica koja su predmet istrage biće predata Tužilaštvu

Iz Tužilaštva su naveli da se od ranih jutarnjih časova vrši pretres službenih prostorija Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina i lica koja su predmet višemjesečne istrage u akciji "Mardelj", a pretresom rukovodi postupajući tužilac. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASANakon završenih službenih mjera i radnji, kao i kriminalističke obrade, lica će biti predata u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

O tužilačkoj odluci, kao i o identitetu lica koja su predmet istrage, javnost će biti upoznata tokom narednih 24 časa, najavljeno je iz Tužilaštva.Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini i pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini pretres vrše ovlaštena službena lica Ministartsva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Uprave kriminalističke policije i Policijske uprave Bijeljina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

29°

  • 17:00

    29°C
  • 20:00

    26°C
  • 23:00

    22°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

137 cm

Promjena: -6cm

Sava Jamena

379 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 14. Apr 2024. 15:00

Korona virus u Bijeljini
Ukupno slučajeva

13858 +12

Preminule osobe

351 +0

Podaci ažurirani: 06. Sep 2022.

BDBOX oglasi SVI OGLASI