Bijeljina: Nakon pretresa u bijeljinskom zatvoru, tri lica sprovedena u policiju

Tri lica sprovedena su u bijeljinsku Policijsku upravu na dalju kriminalističku obradu nakon pretresa pritvorskih i drugih prostorija Kazneno-popravnog zavoda u Bijeljini u okviru akcije "Mardelj", saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Bijeljina: Nakon pretresa u bijeljinskom zatvoru, tri lica sprovedena u policiju

"Prilikom pretresa policijski službenici su oduzeli predmete i dokumentaciju koja će poslužiti u daljem krivičnom postupku, kao i kesu sa tragovima bijele praškaste materije koja asocira na kokaina", navedeno je u saopštenju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Akcija "Mardelj" je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja u vezi sa omogućavanjem pritvorenim licima određenih pogodnosti, suprotno Zakonu o izvršenju krivičnih sankcija RS i Pravilniku o kućnom redu.

Pretrese su izveli pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, Policijske uprave Bijeljina i Žandarmerije MUP-a Srpske pod nadzorom bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA