Zahvalnost dobrotvorima, uskoro kraj radova u kripti hrama Svetog Pantelejmona u Bijeljini

Sredstvima prikupljenim na donatorskoj večeri u Bijeljini za Hram Svetog Pantelejmona biće privedeni kraju radovi u kripti ovog hrama, nakon čega će početi uređivanje zelene površine, saopšteno je danas iz Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Zahvalnost dobrotvorima, uskoro kraj radova u kripti hrama Svetog Pantelejmona u Bijeljini

"Uz Božiju i pomoć dobrih ljudi predstoje nam poslovi oko izrade temelja za budući svetosavsko-parohijski dom, koji će pored našeg prelijepog hrama krasiti crkveno dvorište", navedeno je u saopštenju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Iz Eparhije su naveli da su prisutne dobrotvore, osim sveštenika, pozdravili i gradonačelnik LJubiša Petrović i predsjednik Skupštine grada Bijeljine Aleksandar Đurđević, koji su se potrudili da ovaj događaj bude uspješan.



"Uprava našeg hrama i Organizacioni odbor izražavaju veliku zahvalnost svim učesnicima donatorske večeri. Na sve prizivamo Božiji blagoslov molitvama zaštitnika našeg hrama i grada Svetog velikomučenika Pantelejmona da nas sačuva u vjeri i obdari svakim dobrom", poručili su iz Eparhije zvorničko-tuzlanske.



Donatorsko veče je održano u četvrtak, 22. februara, u okviru priprema za osveštanje ovog hrama u Bijeljini. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA