Ćorić i Drobnjak o izgradnji auto-puta Kuzmin-Rača-Bijeljina

Predstavnici Јavnog preduzeća Autoputevi Republike Srpske i Puteva Srbije razgovarali su u Bogradu o trenutnim i predstojećim aktivnostima na izgradnji auto-puta od Kuzmina do Rače, kao i u nastavku od Rače do Bijeljine, s posebnim naglaskom na izgrađeni most preko rijeke Save i privremeno uklapanje na postojeću putnu infrastrukturu, radi puštanja u upotrebu.

Ćorić i Drobnjak o izgradnji auto-puta Kuzmin-Rača-Bijeljina

Sastanku su prisustvovali vršilac dužnosti direktora Јavnog preduzeća Autoputevi Republike Srpske Nedeljko Ćorić, vršilac dužnosti izvršnog direktora za tehničke poslove preduzeća Slobodan Stanarević, te generalni direktor Puteva Srbijnj Zoran Drobnjak i njegovi saradnici. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

O ovoj temi biće riječi i naredne sedmice u Banjaluci, na sastanku predstavnika oba preduzeća i delegacije Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, objaveno je na Instagram profilu Autoputeva Srpske.

 Na sastanku je bilo riječi i o dosadašnjim aktivnostima na usklađivanju sistema elektronske naplate putarine na auto-putevima u Republici Srpskoj i Srbiji, i to putem jednog TAG uređaja.

Predstavnici oba preduzeća saglasni su u ocjeni da bi tim korakom najviše olakšali korisnicima usluga, koji ne bi imali potrebu da kupuju dva uređaja, jer bi jednim plaćali putarinu i u Srpskoj i u Srbiji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA