Otac dječaka tvrdi da ne zna ko je kriv: Sramna odbrana Vladimira Kecmanovića na suđenju za masakr u "Ribnikaru"

Na današnjem suđenju Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dječaka ubice koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" počinio masovno ubistvo, napravljena je pauza u trajanju od deset minuta kako bi se roditelji žrtava umirili.

Otac dječaka tvrdi da ne zna ko je kriv: Sramna odbrana Vladimira Kecmanovića na suđenju za masakr u "Ribnikaru"
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, na jučerašnjem ročištu je Vladimir Kecmanović iznosio odbranu, a danas su mu pitanja postavljali tužioci. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Tokom odgovaranja na pitanja, Vladimir je mjenjao raspoloženje, a kada je upitan ko je kriv za masakr u “Ribnikaru”, on nije odgovorio – kaže izvor.

Izvor navodi da je Kecmanović ćutao na pitanje glavnog javnog tužioca ko je odgovoran, a kada mu je pitanje ponovljeno, kratko je odgovorio: “Ne znam”.

– Nije čak ni izgovorio ime svog sina, iako dobro zna da je trinaestogodišnjak počinio jeziv zločin – kaže izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, Blic je objavio da je pitanja Vladimiru Kecmanoviću postavljao glavni javni tužilac, Nenad Stefanović.

Majka nije ni pogledala roditelje žrtava

Prema saznanjima, Miljana Kecmanović je ostala sama ispred sudnice, dok su za to vreme roditelji žrtava bili uz svoje advokate.

Podsjetimo, na početku ročišta, majka dječaka ubice je stala na sred hodnika ispred sudnice i ne osvrće se na to što su oko nje roditelji djece koju je ubio njen sin.

Prekinuto suđenje

Jučerašnje ročište je prekinuo postupajući sudija i to zbog dužine trajanja, a danas će ponovo pred Višim sudom otac dječaka ubice nastaviti da odgovara na pitanja tužilaštva.

Za danas je predviđeno i da odbranu iznese Miljana Kecmanović, majka dječaka ubice.

Vladimir započeo iznošenje odbrane

Vladimir Kecmanović, otac dječaka ubice iz OŠ “Vladislav Ribnikar”, na jučerašnjem suđenju po optužbi da je sina učio da puca iz pištolja i učinio mu lako dostupnim oružje kojim je izvršio masakr iznio je sramnu odbranu, sve vreme govoreći da “ne može da prihvati da neko njega smatra odgovornim za ono što se dogodilo 3. maja!?”.

Na jučerašnjem suđenju Vladimir Kecmanović iznosio je svoju odbranu, nakon čega mu je Nenad Stefanović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, postavljao pitanja.

Kako se saznaje, Kecmanović je na početku ročišta izjavio porodicama ubijene djece saučešće, a potom je nastavio da objašnjava kako je on preduzeo sve da obezbedi oružje, čak i više od onoga što je propisano zakonom!? 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA