Uskoro počinje drugi ,,BN Klasik Fest"

Bijeljina će 7-10. marta 2024. godine biti domaćin drugog „BN Klasik festa“ u organizaciji Grada Bijeljina i UPMRS „Muzika Arto“.

Uskoro počinje drugi ,,BN Klasik Fest"

Festival je edukativnog karaktera i mjesto inspirativnih susreta učenika, studenata, profesora muzičkih škola i Akademija iz Republike Srpske i regiona, a cilj ovog projekta je afirmisanje mladih talenata i kulture kroz klasičnu muziku. Bijeljinskoj publici će se na koncertima, majstorskim radionicama i predavanja tokom četiri festivalska dana predstaviti velika  imena klasične muzike - Vladimir Marković, Nikola Peković, Sanel Redžić, Nataša Mitrović, Aleksandra Radosavljević, Arsen Čarkić, Nenad Kačar, Dejan Janković, Milena Zelenović, Dragana Đurić i Julijana Šulović.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASASvečano otvaranje Festivala zakazano je za 19.00 časova 7. marta u Sokolskom domu, kada će nastupiti poznati beogradski pijanista Neven Šobajić.

Drugog dana Festivala od 20.00 časova u Velikoj sali Centra za kulturu „Semberija“ rezervisan je za nastup „Beogradskog soul seksteta“, a 9. marta u Sokolskom domu od 19.00 časova predstaviće se Novosadski gudački kvintet.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA


Koncertom polaznika majstorskih radionica 10. marta u Sokolskom domu biće zatvoreno drugo izdanje „BN Klasik festa“
 
Ulazi na sve festivalske događaje su besplatni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA