Sajam Turizma u Banjaluci: Štand TO Bijeljina posjetio ministar Šulić

U Banjaluci je danas otvoren četvrti Međunarodni sajam turizma koji je okupio više od 150 domaćih i inostranih izlagača.

Sajam Turizma u Banjaluci: Štand TO Bijeljina posjetio ministar Šulić

Sajam je otvorio ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić, koji je izrazio zadovoljstvo što je Banjaluka domaćin najvećeg sajma turizma ne samo u Republici Srpskoj, već u cijeloj BiH, ističući da 150 izlagača iz zemlje i inostranstva govori da je ova manifestacija poprimila regionalni karakter. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na sajmu učestvuju domaći i izlagači iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Turske, Grčke i drugih zemalja EU.

Sajam je organizovan na oko 1.500 metara kvadratnih, a najveći prostor zakupila je Crna Gora.

Turistička organizacija Republike Srpske na ovom sajmu predstavlja ponudu avanturističkog turizma Srpske, a akcenat je stavljen na rafting, planinarenje i paraglajding, ali i na eko-etno ponudu, banjske centre, nacionalne parkove i ljetnu ponudu u planinskim centrima.

Na 30 metara kvadratnih izložbenog prostora Turističke organizacije Republike Srpske svoju ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije opština i gradova Republike Srpske.

Turistička organizacija Bijeljina ove godine na svom štandu najavljuje novu turističku sezonu, sa željom da ponovo bude uspješnija od prethodne.

Portparol bijeljinske Turističke organizacije Dragan Tešić rekao je da će u Banjaluci biti promovisani turistički potencijali Bijeljine putem video-materijala i brošura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Štand TO Bijeljina posjetio je ministar trgovine i turizma u Vladi RS Denis Šulić koji je iskazao zainteresovanost za Banju Dvorovi i resore ovog kompleksa, a dao je punu podršku našem novom projektu "Semberska kuća", rekao je Tešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA