Veterani "Garde Panteri": Prestati koristiti borce za prikupljanje jeftinih političkih poena

Udruženja veterana "Garda Panteri" Bijeljina saopštilo je da je veoma razočarano činjenicom da, zbog nedostatka argumenata za političku borbu, poslanici NF-a Radoslav Dončić i Liste za pravu i red Nebojša Vukanović, te njima slični koriste borce i boračku problematiku za prikupljanje jeftinih političkih poena.

Veterani "Garde Panteri": Prestati koristiti borce za prikupljanje jeftinih političkih poena

Iz Udruženja ističu da borci nisu igračaka, kojom bi se bilo ko igrao nego su stvaraoci Republike Srpske, najčasniji dio ovog društva koje treba poštovati, a ne manipulisati njima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Sjetimo se protesta na Kostrešu, mitinga na Trgu Krajine i pred Skupštinom Republike Srpske, sjetimo se kako se tada manipulisalo borcima. Dobro plaćeni Vukanović i Dončić su dugi niz godina na budžetu primaju dobre plate i nije im iskreno stalo do boljeg položaja boraca", napomenuli su veterani.

Iz Udruženja "Garda Panteri" su istakli da se iz izdvajanja za borce za vrijeme mandata premijera Mladena Ivanića, Dragana Mikerevića i Pere Bukejlovića vidjelo koliko su poštovali borce.

Ima nas koji nemamo plitku pamet i sjećamo se da kad su bile na vlasti politike SDS-a i PDP-a, one politike iz kojih su nastali Vukanović i Dončić, borcima nisu davali ništa. Isto tako, nećemo reći da ova vlast čini dovoljno za borce, ali sigurno čini mnogo više od onih politika Dončića i Vukanovića", navodi se u saopštenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dončić je na "Fejsbuku" objavio da je on za nove proteste boraca. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA