Sutra umjereno oblačno, poslije podne moguća kiša

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, poslije podne se očekuje kiša i pljuskovi sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti i intenzivniji.

Sutra umjereno oblačno, poslije podne moguća kiša
FOTO: Bijeljina Danas

Tokom većeg dijela dana promjenljivo oblačno sa kišom u većini predjela, na jugu i sa lokalnim pljuskovima koji mogu biti praćeni grmljavinom. Na visokim planinama moguće kratkotrajno provijavanje slabog snijega, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Uveče kratkotrajan prestanak padavina.

Vjetar slab u Hercegovini i na jugozapadu jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeveroistočni.

Jutarnja temperatura vazduha od dva do osam, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

anas je bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Na istoku i jugoistoku zabilježeni su lokalni pljuskovi.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Čemerno devet, Kalinovik deset, Kneževo 11, Han Pijesak, Mrakovica, Sokolac i Ivan sedlo 12, Gacko 13, Srebrenica i Drinić 14, Bileća, Mrkonjić Grad, Drvar i Neum 15, Zvornik, Šipovo, Bijeljina, Trebinje, Foča, Srbac, Bihać, Gradačac, Livno i Tuzla 16, Višegrad, Rudo, Doboj, Banjaluka, Bugojno, Sanski Most i Sarajevo 17, Prijedor i Stolac 18, Široki Brijeg i Zenica 19, te Mostar 20 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA