Mnogima se neće svidjeti: YouTube opet šokirao promjenom
Jutjub je uveo promjene koje vam se neće svidjeti ako ste navikli da ga koristite neprijavljeni.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Naime, korisnicima koji nisu prijavljeni na Gugl nalog, ili su u Inkognito režimu, više se ne prikazuju preporučeni video snimci.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ova promjena znači da se takvim korisnicima prikazuje jednostavna Jutjub početna stranica, bez ikakvih video snimaka ili preporuka o tome šta da gledaju.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Ranije, čak i u gore navedenim slučajevima, Jutjub bi davao prijedloge, ali sada korisnici samo vide poruku "Započnite" i "Počnite da gledate video snimke kako biste nam pomogli da napravimo fid koji će vam se svidjeti".
U više testova koje je sproveo "Bliping Kompjuter", ovaj specijalizovani sajt primijetio je da, čak i kada se traži nešto na sajtu, ne prikazuju se nikakvi prijedlozi nakon toga.
Neki korisnici su se na društvenim mrežama požalili da je u pitanju "previše agresivna" taktika koju Jutjub preduzima kako bi ih natjerao da naprave nalog, ili ako ga imaju, da se prijave i da im se prate aktivnosti na ovoj platformi.











