Tuga u Srbiji: Preminula Nikolina (12), sedam mjeseci nakon udesa u kom je izgubila sestru, baku i deku

Nikolina S, dvanaestogodišnja djevojčica koja je povrijeđena u udesu kod Užica krajem avgusta prošle godine u kojem su joj poginuli mlađa sestra (9), baka i deka, u utorak je izgubila borbu za život.

Tuga u Srbiji: Preminula Nikolina (12), sedam mjeseci nakon udesa u kom je izgubila sestru, baku i deku

“Lekari u UDK “Tiršova“, gde je devojčica prebačena iz užičke bolnice, su se sedam meseci borili za njen život, ali dete nije izdržalo“, kaže izvor Kurira. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nesreća se, da podsjetimo, desila na Ložioničkom mostu, na zlatiborskom putu u Užicu kada je putničko vozilo chevrolet spark, kojim je upravljao deda Dragoslav G. udarilo u kamion-cisternu.

Njegova supruga Zorica G. bila je na mjestu suvozača, a dvije djevojčice od devet i 12 godina na zadnjem sedištu vezane.

“Mlađa unuka preminula je u užičkoj bolnici neposredno po prijemu, a starija je sa teškim povredama, opasnim po život, operisana u Užicu, a zatim prebačena u Urgentni centar UKC Srbije u Beograd. Odatle je prebačena u UDK „Tiršova“ gde je preminula sedam meseci kasnije“, objašnjava izvor.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Automobil u kom su bile djevojčice sa bakom i dekom kretao se ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom.

Djevojčica Nikolina je danas, u bijelom kovčegu, sahranjena na groblju Orlovača u Beogradu gdje su je na vječni počinak ispratili najmiliji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA