ROSSEN kozmetika - Bijeljinski brend osvaja srca širom Evrope!

U srcu našeg grada, rodila se jedna posebna priča - priča o Rossen kozmetici. Sigurni smo da ste već čuli za ove jedinstvene proizvode koji su postali sinonim za kvalitet i autentičnost. Rossen nije samo brend, to je simbol ponosa i stručnosti naših sugrađana, koji svojim proizvodima osvajaju srca širom Evrope.

ROSSEN kozmetika - Bijeljinski brend osvaja srca širom Evrope!

Ovaj dragulj domaće kozmetičke industrije u posljednjih šest godina osvojio je ne samo domaće tržište, već i srca potrošača širom Evrope. Možemo reći kako je upravo Rossen otvorio vrata domaće kozmetike stranim tržištima, jer je jedinstven spoj autentičnosti i inovativnosti sa tradicijom - zaista pun pogodak!

Pogledajte detaljnije ovdje.

Znate da su žene pokretači skoro pa svega, u biznisu, u ljepoti, u marketingu, u domu i gdje sve ne. I ovaj brend je osmislila žena, preduzetnica čija je zamisao bila da predstavi domaće, kvalitetno i dostupno svima. Sa timom razvija svijest svojih korisnika. Morate priznati da je velika stvar osvojiti domaće tržište, a još veća inostrano tržište. Ovaj tim je to uspio. Čak štaviše, rasturio. Nije ni čudo da je danas iza vrijednog tima 6 godina uspješnog i prepoznatog poslovanja, 6 godina inovacije i praćenja svjetskih trendova, 6 godina ljubavi prema njezi.

Rossen prirodna kozmetika je prvenstveno nastala iz ambicije i težnje za povratak prirodnom tretmanu kože i kose.

„Kako su Bosna i Hercegovina i Srbija zemlje koje imaju očuvano prirodno bogatstvo i stručne kadrove, rodila se ideja da te dvije činjenice spojimo u jednu lijepu priču. Priču o izradi prirodne kozmetike”, kažu iz kompanije.

Pogledajte detaljnije ovdje.

„Naša strast prema proizvodnji kozmetičkih proizvoda doseže daleko iznad običnog zadovoljavanja standarda. Svaki dan, naša predanost kvalitetu i sigurnosti vodi nas korak dalje, osiguravajući da svaki proizvod koji napusti naše pogone nosi pečat izvrsnosti.

Kada razmišljam o našoj proizvodnji, ponosno se osvrćem na našu posvećenost usklađenosti s najstrožim propisima i standardima u kozmetičkoj industriji. Svaki korak proizvodnog procesa, od odabira sirovina do pakiranja gotovih proizvoda, temeljito je promišljen kako bi se osigurala potpuna sigurnost i kvaliteta.

Naša proizvodnja nije samo posao – to je naša misija. Kroz stroge protokole i kontrolu kvaliteta, osiguravamo da svaki proizvod koji stvaramo predstavlja vrhunski standard u kozmetičkoj industriji. I s ponosom mogu reći da su naši napori prepoznati kroz prestižne certifikate EN ISO 9001 i EN ISO 22716, koji ne samo da potvrđuju našu izvrsnost, već i garantuju pouzdanost naših proizvoda.

Pogledajte detaljnije ovdje.

Rossenu, naša proizvodnja nije samo stvar poslovanja – to je naša strast, naša čast i naša predanost prema našim kupcima. Sa svakim proizvodom koji izlazi iz naših pogona, nosimo obećanje kvaliteta, sigurnosti i zadovoljstva. Ono čime smo se vodili na samom početku, a što i danas održavamo je da pratimo zahtjeve i želje naših korisnika, pratimo trendove, nudimo kvalitet, a zadržali smo nisku cijenu. Slušamo riječi naših korisnika i dostupni smo 24h”, kažu iz kompanije.

Neka nam ova priča služi kao podsticaj da sanjamo velike snove i ostvarujemo ih s ponosom i integritetom.

Drago nam je da Rossen potiče iz naše male Bosne i Hercegovine. Njegov uspjeh predstavlja izuzetnu stručnost i kvalitet naših ljudi, pokazujući da možemo parirati svjetskim brendovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA