Sutra umjereno do pretežno oblačno, kiša od sredine dana

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa maksimalnom temperaturom vazduha do 21 stepen Celzijusov.

Sutra umjereno do pretežno oblačno, kiša od sredine dana
FOTO: Arhiva / Bijeljina Danas

U prvom dijelu dana očekuje se suvo i pretežno sunčano vrijeme, dok se novo naoblačenje sa zapada očekuje od sredine dana. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Vjetar će prije podne biti slab do umjeren, dok se u drugom dijelu dana očekuje jak, ponegdje i olujni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Minimalna temperatura vazduha od četiri do deset, dok će maksimalna temperatura vazduha biti od 15 na jugozapadu do 21 stepen Celzijusov na sjeveroistoku.

Danas u BiH preovladava umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a kiša je lokalno zabilježena na sjeveru Hercegovine, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica tri, Čemerno deset, Gacko 12, Kalinovik i Han Pijesak 13, Višegrad, Mrakovica, Rudo, Foča, Ivan sedlo i Livno 14, Kneževo i Sokolac 15, Trebinje i Drvar 16, Bileća, Mrkonjić Grad, Mostar, Neum i Široki Brijeg 17, Šipovo, Bihać, Bugojno i Sarajevo 18, Ribnik i Zenica 19, Banjaluka, Novi Grad, Prijedor, Srbac, Srebrenica, Gradačac i Sanski Most 20, Doboj, Zvornik i Tuzla 21, te Bijeljina 22 stepena Celzijusova. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA