Miličević: Banka pokrenula jednostrani raskid ugovora o računu SDS-a

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je da je banka kod koje SDS ima otvoren račun pokrenula proceduru jednostranog raskida ugovora o tom računu, ali da ove teškoće neće onemogućiti ovu stranku da učestvuje na narednim lokalnim izborima.

Miličević: Banka pokrenula jednostrani raskid ugovora o računu SDS-a

Miličević je naveo da se SDS, zajedno sa mnogima, nalazi na listi sankcija američke Kancelarije za kontrolu strane imovine i pred zatvaranjem bankarskih računa. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"SDS je u proceduri jednostranog raskida ugovora koja će trajati neke dvije-tri sedmice. Nakon toga ćemo nastaviti i sudskim putem tražiti svoja prava za vraćanje tog računa prema Agenciji za bankarstvo i odgovarajućim bankama", rekao je Miličević Srni.

On je istakao da nikakva administrativna intervencija ili procedura ne može da spriječi SDS da nastavi svoj politički rad kao držatvotvorna i trenutno najorganizovanija opoziciona partija u Srpskoj.

Govoreći o sutrašnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Srpske o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji u svijetu sa reperkusijama na Srpsku, Miličević je rekao da će predstavnici ove stranke štititi republičke interese.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"SDS će svoj rad u Narodnoj skupštini na sutrašnjoj i svakoj drugoj sjednici bazirati na tome da apsolutno zaštiti interese Srpske", istakao je Miličević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA