Ibrahimović aminovao: Bijeljinac na pragu potpisivanja novog ugovora sa Milanom

Već neko vrijeme se pune stranice italijanskih novina sa pričom šta će biti sa Lukom Jovićem i da li će produžiti ugovor sa nekadašnjim polaznikom Zvezdine omladinske škole.

Ibrahimović aminovao: Bijeljinac na pragu potpisivanja novog ugovora sa Milanom
FOTO: MATTEO BAZZI/EPA

Osam golova nije nešto što oduševljava upravu kluba, ali pošto Olivije Žiru neće ostajati u Gradu mode, jer kreće putem Amerike, odnosno MLS lige postoje velike šanse da Jović ostane u klubu. Italijanski mediji pišu kako će u narednim danima započeti operacija zvana – novi ugovor, pa će agent srpskog fudbalera uskoro na razgovor. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Amin ove odluke su navodno dali Džefri Monkada, šef skauting službe Milana, ali i Zlatan Ibrahimović, koji je postao referentna tačka u klubu i neko čija se riječ i te kako sluša, piše Meridiansport.

Ali ono što je isto tako sigurno je činjenica da Milan uporedno traži novu devetku. Jović je viđen kao rezervni napadač naredne sezone, dok je potraga za novim uveliko počela. Jedna od želja je Viktor Đekereš iz Sportinga, koji iza sebe ima sjajnu sezonu, ali i veliki broj udvarača.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA