Miličević: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to

Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa sankcijama, tada smo žrtvovali sebe za Srpsku. Ne vjerujem da ste vi spremni da žrtvujete sebe za Srpsku", kazao je predsjednik SDS Milan Miličević, tokom obraćanja u Skupštini Srpske.

Miličević: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to

"Što se tiče Srpske demokratske stranke, jedinstvo nikada nije dovedeno u pitanje, ali ne možemo biti jedinstveni po pitanju kriminala, korupcije na najvišem nivou", kazao je Miličević i dodao: TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Neki koji su se predstavljali kao veliki reformisti su bili motori tzv, reformi a ustvari su prihvatali nametanje zakona"

SDS, ističe Miličević, nikada nije prihvatala niti stajala iza takvih nametanja.

"Ovo što vi radite je neodgovorno, zbog toga imamo ovu tačku danas. Vi ste nas sa svim polugama moći doveli u duboku krizu, to je tako", istakao je Miličević i dodao:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Srpska demokratska stranka je uvijek igrao jednu utakmicu a to je utakmica za Republiku Srpsku. Vaša vlast nas je dovela u krizu i moralnu i ekonomsku i demografsku. Ako je u institucijama kriminal i korupcija, naravno da će građani biti nesigurni. Narodna skupština Republike Srpske ne smije biti pozornica za Vaše jeftine političke predstave, već mora da bude institucija od integriteta.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

23°

  • 20:00

    20°C
  • 23:00

    16°C
  • 02:00

    11°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

89 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

314 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI