Potraga za malom Dankom: Počeo pretres kuća, legitimišu se mještani

U toku je ligitimisanje mještana i pregled okolnih kuća u Banjskom Polju, a sve u svrhu potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić.

Potraga za malom Dankom: Počeo pretres kuća, legitimišu se mještani
FOTO: Glas Srpske

Kako saznaje Telegraf, jedan policajac stoji ispred, dok je drugi unutra i razgovara sa mještanima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, potraga za Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan. U potragu od jutros uključeno je još 18 vatrogasaca i pas Zigi.

Bageri su juče cijeli dan kopali i iznosili smeće i krševe iz kuće, a ispred kuće kod koje je posljednji put viđena nestala Danka Ilić (2) za kojom traga cijela Srbija stigla je teška mehanizacija koja će i danas raditi na raščišćavanju terena.

Na snimku koji je policija jutros objavila vidi se kako je kuća obrasla u šiblje, a po dvorištu jedva da može da se hoda od starih uređaja, mašina...

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pas Zigi već je počeo da pretražuje teren.

Oglasio se MUP

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja djevojčica Danka Ilić.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa pet terenskih vozila i spasilačkim psom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mjere i radnje na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Mještanka otkrila nov detalj

Jedna mještanka Banjskog Polja za Telegraf je otkrila novi detalj u vezi sa slučajem nestanka Danke Ilić (2). Kako je objasnila postoji jedno mjesto koje je skoro nemoguće istražiti, pa pretpostavlja da može otežati potragu za djevojčicom.

"Postoji kanal koji tera vodu dosta daleko, tu je skoro nemoguće bilo šta uraditi, jer voda teče dosta brzo, a ostalo je sve pretraženo", kaže sagovornica pomenutog portala.

Kako napominje, u trenutku kada je Danka nestala nije vidjela nikoga ko bi mogao, kako kaže, da je otme, niti je čula bilo šta.

Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine u Banskom Polju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA