Granična policija: Prema potragama uhapšeno 11 lica

  • BiH
  • 29. Mar 2024.

Pripadnici Granične policije uhapsili su na graničnim prelazima 11 lica prema potragama Interpola, sudova i policije.

Granična policija: Prema potragama uhapšeno 11 lica
FOTO: Arhiva / Bijeljina Danas

Na graničnom prelazu Brod danas je uhapšen muškarac čiji su inicijali E.K. /41/ jer je provjerama utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela nasilje u porodici.

Državljanin BiH čiji su inicijali I.Č. /33/ uhapšen je juče na graničnom prelazu Kamensko jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Travniku zbog krivičnog djela nasilje u porodici. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je predat službenicima Centra sudske policije u Livanjskom kantonu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Istog dana na graničnom prelazu Karakaj pripadnici Jedinice Granične policije Zvornik uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali D.P. /47/, nakon što je provjerama utvrđeno da je Interpol Beograd raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet droge.

Na aerodromu Sarajevo 27. marta uhapšen je državljanin Turske čiji su inicijali E.M. /56/, nakon što je utvrđeno da je Interpol Vizbaden raspisao potjernicu za njim zbog krivičnog djela oružana pljačka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je na međunarodni aerodrom Sarajevo stigao letom iz Istanbula i predat je službenicima Sudske policije Suda BiH.

Dan ranije na graničnom prelazu Bijača uhapšen je državljanin Hrvatske čiji su inicijali V.M. /43/, jer je ustanovljeno da je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela krađa.

Istog dana na graničnom prelazu Gradiška uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali D.Š. /46/, jer je utvrđeno da je Policijska stanica Srbac raspisala potragu za njim zbog krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog događaja.

Na graničnom prelazu Šepak 24. marta uhapšen je državljanin BiH i Srbije M.K. /49/, jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora.

Državljanin BiH čiji su inicijali H.K. /59/ uhapšen je na prelazu Vardište jer je utvrđeno je da je MUP Kantona Sarajevo raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela prevara u privrednom poslovanju.

Na prelazu Popovi 23. marta uhapšen je državljanin BiH i Srbije čiji su inicijali R.L. /50/, nakon što je provjerama ustanovljeno da je Policijska uprava Bijeljina raspisala potragu za njim zbog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Istog dana na prelazu Orašje, prilikom ulaska u BiH uhapšen je državljanin BiH čiji su inicijali N.K. /34/, jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela krađa.

Pripadnici Jedinice Granične policije Hum su 22. marta uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali H.Ž. /44/ jer je provjerama utvrđeno da je MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona raspisao potragu za njim zbog krivičnih djela krađa i posjedovanje i omogućavanje uživanja droge. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA