Horoskop za 30. mart

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Pogledajte šta vas čeka ovog četvrtka, 28. marta.

Horoskop za 30. mart
FOTO: Depositphotos

Ovan TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Slobodni Ovnovi, ako steknete utisak da zainteresovana osoba ne prihvata ne za odgovor, onda ćete možda morati da pribjegnete drugom metodu - a samo vi znate na koji način se možete iščupati iz neprijatne situacije. Kad donesete odluku - ostanite dosljedni.

Bik

Možda vas očekuju pokušaji prevare vaših bivših poslovnih partnera ako radite u privatnom poslu pa budite obazrivi. Ne možete da pogodite šta neko misli tako da je najbolje da razgovarate s dotičnom osobom kako biste dobili jasniju perspektivu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Blizanci

Moguće manje zdravstvene smetnje vezane za određene hronične tegobe koje se mogu pojačati u ovom periodu. Ako imate redovnu terapiju, možda je potrebno korigovanje ili promjena.

Rak

Uskoro će doći smirenost u odnosima s najmilijima, iskoristite ovo da se prepustite porodici na najljepši način - pun nježnosti. Slobodni Rakovi, zračite svojim senzibilitetom i harizmom i u ovom periodu možete privlačiti osobe koje imaju posebne kvalitete i visok status u društvu.

Lav

Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje, jer žurba može izazvati nepovoljan rezultat. Ako imate veliki poriv za kupovinom, nemojte srljati u nepromišljene poduhvate već budite sigurni da zaista imate sredstava.

Djevica

Djevice u vezi trebalo bi da budu obazrivije prema potrebama partnera, a ne da donose odluke za oboje, dok će se slobodne Djevice naći u situacijama da ne znaju komunicirati s onima koji nisu na njihovoj talasnoj dužini - u pogledu vrijednosti, shvatanja, stavova i interesovanja.

Vaga

Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri s kojima ste se odavno rastali - saslušajte ih prije nego što unaprijed donesete odluku. S najvećim problemima nosićete se samo ako niste impulsivni. Da biste izbjegli stres nemojte se previše miješati u slučaju tuđih neprijatnih vijesti već procijenite koliko možete pomoći bez pretjeranog uplitanja.

Škorpija

Napravite obostrani kompromis pa vidite da li to pije vodu. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cijenite ono što imate, a energija s planeta vam donosi veoma opušten osjećaj. Ovo je idealan trenutak da se prepustite zajedničkim planovima na kojima ste odavno odlučili da radite.

Strijelac

Budite strpljivi sa saradnicima i pokušajte da napravite kompromis, ako je to moguće. Ako morate da obavite veću kupovinu ponesite sa sobom samo dovoljni iznos novca kako ne biste bili u iskušenju da ponovo kupite stvari koje će vam ugroziti budžet.

Jarac

Sastanak praćen dobrim vijestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promjene u vašem životu. Stabilni ste zdravstveno. Imate potrebu da dublje istražite svoj emotivni svijet, nova saznanja su vam dostupna.

Vodolija

Slobodne Vodolije, nastavite da promišljate i ne donosite ishitrene zaključke i odluke u pogledu nove simpatije, savjetuju zvijezde. Ostanite na distanci pa ako zaključite da je osoba vrijedna truda - samo naprijed!

Ribe

Nemojte očajavati jer ćete otkriti da neuspješan projekat možete pretvoriti u uspješan. Planetarno poravnanje nudi priliku da se dublje upoznate i pronađete taj najvažniji emocionalni sklad kako biste posao obavljali bez propusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    14°C
  • 08:00

    16°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

61 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

333 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 28. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI