Mediji: Forenzika vraća poruke koje je majka brisala pred Dankin nestanak

Iako je vještačenjem mobilnog telefona majke Danke Ilić, Ivane, utvrđeno da su brojni pozivi i poruke obrisani neposredno pred nestanak djevojčice, to ne znači da neće biti utvrđeno sa kim je komunicirala, kao i šta, jer policija detaljno vještači njen mobilni telefon.

Mediji: Forenzika vraća poruke koje je majka brisala pred Dankin nestanak
FOTO: Nezavisne / Facebook

Kako Srpska Info saznaje, tužilaštvo je s obzirom na to da je majka Danke Ilić, posljednja imala kontakt sa djevojčicom, naložilo detaljno vještačenje njenog telefona, prenosi Glas. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Vratiće se sve njene obrisane poruke – kaže izvor Blica.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo se juče u policijskoj stanici u Boru saslušavala na okolnosti nestanka kćerke.

Prema informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene kćerke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je u poslednja četiri dana stiglo mnogo podataka kroz sistem “Pronađi me” i svaka ta informacija mora biti provjerena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Razgovori koje majka obavlja sa policijom i vještačenje njenog telefona ne znače da je ona osumnjičena ili okrivljena za bilo šta već je u pitanju uobičajen pravac koja može dovesti i do toga da majka u potpunosti bude eliminisana iz dalje istrage.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, juče su detaljno pretraživali teren oko kuće ispred koje je nestala Danka i otkrili su tunel dug 4,5 kilometara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA