Stevandić: Srpska ima sve više međunarodnih kontakata, zato žele da nas zastraše

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Banjaluci da ne postoji nijedna pukotina u odnosu koalicionih partnera u Srpskoj i da Republika Srpska bilježi sve više međunarodnih kontakata, objašnjavajući svoju poziciju.

Stevandić: Srpska ima sve više međunarodnih kontakata, zato žele da nas zastraše

- Time mi objašnjavamo i pojačanu nervozu i poukšaj da nas prestraše i onesposobe sankcijama, pritiscima, prijetnjama, sudskim procesima i svim što rade - rekao je on. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Stevandić je rekao da su na sastanku stranaka vladajuće koalicije razmatrane aktuelne teme i međusobni odnosi, prenosi RTRS.

On je naveo da se koalicioni odnosi redovno usaglašavaju i da koalicija vodi usaglašenu i jedinstvenu politiku.

Kaže da koalicioni partneri u Srpskoj podržavaju politiku koju sprovode Vlada i Narodna skupština Republike Srpske.
-Zato žele da nas prestraše i onesposobe različitim mjerama, odnosno sankcijama. Međutim, u aktivnom smo položaju u odnosu na FBiH i na ostale - rekao je Stevandić na konferenciji za novinare nakon sastanka predstavnika političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Stevandić je istakao da će sve buduće odluke Narodne skupštine Republike Srpske i Vlade Srpske biti na osnovu usaglašene politike vladajuće koalicije.

U Narodnoj skuštini Republike Srpske održan je sastanak predstavnika stranaka vladajuće koalicije na nivou Republike Srpske.

Ispred SNSD-a prisustvovali su lider stranke Milorad Dodik, kao i potpredsjednici Željka Cvijanović i Radovan Višković, te generalni seretar Srđan Amidžić, prisustvovali su i predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Narodne partije Srpske Darko Banjac, Demosa Nedeljko Čubrilović, te Socijalističke partije Petar Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA