Borenović: Sankcije i blokade računa ozbiljne stvari, mora se naći izlaz iz situacije

Poslanik PDP-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislav Borenović izjavio je danas da su sankcije i blokade računa privatnim i pravnim licima ozbiljne stvari i da se mora naći izlaz iz ove situacije.

Borenović: Sankcije i blokade računa ozbiljne stvari, mora se naći izlaz iz situacije

Borenović je rekao da su na udaru prvenstveno pojedinci, ali i da sve ovo može imati posljedice na društvo jer su tu i preduzeća čiji radnici sada nemaju osnova i prava da dobiju svoja primanja. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Odgovarajući na pitanje o istinitosti navoda o sukobu između njega i potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka, Borenović je rekao da ne želi komentarisati unutrašnja pitanja ove stranke.

"Mi ćemo unutar PDP-a donijeti odluke iza kojih ćemo stati i koje ćemo svi poštovati, tako da u tome ja imam maksimalnu saradnju sa svim saradnicima", rekao je Borenović novinarima nakon današnje sjednice Predstavničkog doma.

Kada je riječ o prijedlogu zakona o Vrhovnom sudu koji je predložio poslanik Denis Zvizdić, Borenović je istakao da je on završio svoju proceduru i da se u tom obliku više neće pojavljivati u parlamentu. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA