MUP apelovano na medije da ne ometaju rad policije i ispoštuju procedure

Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije apelovalo je na predstavnike medija da policajce koji rade na slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić, ne pozivaju direktno na službene brojeve telefona za informacije, izjave ili gostovanja već da im omoguće da nesmetano djeluju.

MUP apelovano na medije da ne ometaju rad policije i ispoštuju procedure

Iz MUP-a su naveli da se, prema procedurama Ministarstva, komunikacija i saradnja sa medijima odvija isključivo preko Odjeljenja za medije i komunikacije. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić iz okoline Bora ušla je u deveti dan. Za Dankom se intenzivno traga na području gdje je nestala, ali i u zemljama regiona i Austriji, gdje je navodno djevojčica viđena o čemu postoji video-zapis.

Djevojčica je stavljena i na žutu potjernicu Interpola. Dvogodišnja Danka nestala je 26. marta u 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Ona je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Djevojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    13°C
  • 23:00

    11°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

87 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

325 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI