Višković: Ekonomski i drugi ataci na srpsku ostaće bezuspješni

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je danas da će svi ekonomski i drugi ataci na Srpsku ostati bezuspješni.

Višković: Ekonomski i drugi ataci na srpsku ostaće bezuspješni

Višković je istakao da brojne zemlje i prijatelji iz svijeta koji podržavaju Srpsku govore da Republika Srpska na tom planu nije sama i da ima neupitnu budućnost koju će sama krojiti. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je dodao da Srpska nudi privredni ambijent i uslove koje ostali nemaju.

"Sve to radimo da bismo privukli pažnju i da otvorimo prostor svima koji žele da ovdje investiraju", rekao je Višković u obraćanju na otvaranju Prvog međunarodnog sajma privrede "Banjaluka Ekspo 2024".

Višković je naglasio da Srpska ima svoj put i pravac kojeg se drži, ukazujući da je važna poveznica nauke, novih tehnologija i privrede.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je rekao da je Srbija najvažniji spoljnotrgovinski partner Srpske i da Srpska uči iz njenog iskustva.

Predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić rekao je da u Republici Srpskoj postoje ljudski i svi drugi potencijali da se ekonomski iznjedre pozitivni rezultati koji pokazuju da je Srpska kreativno jaka i sposobna da se razvija u svakom pogledu.

"Iako je Srpska nastala u nemogućim uslovima pritisaka mi vodimo mirnodopsku politiku, otvaramo projekte i razvijamo sve ekonomske i druge poveznice u intenciji da se razvijamo u svakom pogledu", rekao je Stevandić.

Prvi međunarodni sajam privrede "Banjaluka Ekspo 2024", koji je okupio oko 300 izlagača iz regiona i svijeta, počeo je danas u Banjaluci u prisustvu najviših zvaničnika Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA