Sva djeca su ista! FOTO

Osvjetljavanjem Gradske kuće plavom bojom i puštanjem plavih balona, djeca i njihovi roditelji iz Udruženja „Suncokreti“ sa predstavnicima Gradske uprave Grada Bijeljina juče su obilježili 2. april - Međunarodni dan svjesnosti o autizmu.

Sva djeca su ista! FOTO
FOTO: Bijeljina danas

U Udruženju „Drugačiji svijet“ inkluzivnom radionicom na kojoj su, pored djece-članova Udruženja, učestovala i djeca iz Osnovne škole „Petar Petrović NJegoš“ iz Velike Obarske, takođe je obilježen ovaj značajni svjetski datum. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAIstog dana Dnevni centar za djecu u riziku pri Centru za socijalni rad u Bijeljini obilježio je, uz brojne prijatelje i saradnike, osam godina uspješnog postojanja. U Dnevnom centru je sve veći broj djece i zaključno sa prošlom godinom bilo ih je pedeset šestoro koja su  svakodnevno posjećivala i koristila usluge Dnevnog centra.

Uprkos problemu ograničenog prostora, osoblje Dnevnog centra im pruža podršku već osam godina i pomaže u ispunjavanju školskih obaveza i socijalizaciji. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA