Bijeljina: Umjereno oblačno i toplo, uveče zahlađenje

  • BIJELJINA
  • 16. Apr 2024.

U Republici Srpskoj ujutru toplo i oblačno, tokom dana kiša, uveče zahlađenje. U Bijeljini je u 6,00 časova izmjereno 10, dnevna temperatura do 27 stepeni, krajem dana temperatura u padu.

Bijeljina: Umjereno oblačno i toplo, uveče zahlađenje

Ujutru i prijepodne vrlo toplo, vjetrovito uz dalje naoblačenje. Sredinom dana na sjeverozapadu naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a moguće su i lokalne nepogode uz olujni vjetar. Doći će i do naglog pada temperature. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U drugom dijelu dana kiša i pljuskovi će zahvatiti većinu predjela uz dalji pad temperature. U brdsko-planinskim predjelima na zapadu uz zahlađenje kiša će preći u susnježicu i snijeg. Uveče i tokom naredne noći u svim predjelima hladno sa kišom, u višim predjelima susnježica i snijeg.

Vjetar tokom prvog dijela dana jak jugozapadni, u višim predjelima ponegdje olujni. Sredinom dana vjetar skreće na sjeverni, biće jak do olujni, a zatim slabi prvo na sjeveru i zapadu, a do večeri i u ostalim predjelima.

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 18 stepeni.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Maksimalna temperatura vazduha od 20 stepeni na zapadu do 29 na istoku. U drugom dijelu dana nagli pad temperature i minimalna temperatura vazduha biće uveče od 3stepena na zapadu do 10 na istoku, na jugu do 15.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA