Saslušana majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Svetlana Dragijević, majka Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tijela djevojčice, iskoristila je svoje zakonsko pravo da ne svjedoči u tužilaštvu.

Saslušana majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
FOTO: telegraf.rs

Ona ima to pravo kao najbliži srodnik osumnjičenih. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Svjedok Svetlana Dragijević je privilegovan svjedok u odnosu na Radoslava Dragijevića koji joj je suprug i sina Dejana Dragijevića. Iskoristila je svoje pravo da ne svjedoči“, rekao je advokat Nebojša Živanović.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mjesta, danas će biti saslušano još dva svjedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano njih još nekoliko.

Tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje djevojčice, ali je Svetlanin mlađi sin Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati nakon hapšenja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni su za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se tijelom neprekidno traga već 12 dana, a kako je Telegraf.rs nezvanično saznao, uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko vještačenje.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su djevojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmjestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA