Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu

  • BiH
  • 16. Apr 2024.

U naselju Koksara kod Lukavca sinoć je ispred objekta u kojem je živio hicem iz pištolja ubijen Alen Muharemović (35). Osumnjičeni, Selmin Ibrahimović (33) iz Bokavića kod Lukavca ubrzo nakon toga je uhapšen, piše Kliks.

Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović je kazao da je Ibrahimović osumnjičen da je sinoć došao do objekta u kojem je živio Muharemović te nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba, ispalio jedan hitac i nanio Muharemoviću prostrelnu povredu u predjelu glave. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Nakon toga je otišao u Policijsku upravu Lukavac, prijavio ubistvo i predao oružje, koje će biti predmet vještačenja - precizirao je Arnautović.

Uviđaj na mjestu događaja je obavio dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima SKP MUP-a TK i OKP PU Lukavac.

-U toku je kriminalistička obrada nakon čega će osumnjičeni, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u nadležnost Tužilaštva -, dodao je Arnautović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Postupajući tužilac je izdao naredbu za obdukciju tijela, kao i za druga potrebna vještačenje. U toku su i druge istražne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA