Vlada Srpske sutra o izmjenama i dopunama Zakona o režimu izvršenja kazne zatvora

Vlada Republike Srpske trebalo bi sutra da razmatraju Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o posebnom režimu izvršenja kazne zatvora.

Vlada Srpske sutra o izmjenama i dopunama Zakona o režimu izvršenja kazne zatvora

Na predloženom dnevnom redu sjednice je infromacija o štrajku u institucijama pravosuđa, sa prijedlogom zaključka, te informacija o pripremnim aktivnostima za sedmi sastanak Pododbora za ekonomska i finansijska pitanja i statistiku između EU i BiH, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pred ministrima će se naći i informacija o poslovanju Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske u 2024. godini, plan poslovanja "Željeznica Republike Srpske" za period 2024-2026. godine, kao i Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o davanju saglasnosti na plan utroška sredstava Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite za prvu polovinu godine u ukupnom iznosu od 680.000 KM za realizaciju projekta banjske rehabilitacije članova Udruženja penzionera Republike Srpske, kao i prijedlog odluke o davanju saglasnosti na plan utroška sredstava Ministarstvu prosvjete i kulture za prvu polovinu godine u ukupnom iznosu od 1.739.088 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

18°

  • 23:00

    16°C
  • 02:00

    14°C
  • 05:00

    11°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 30. Apr 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI