Drugom etapom iz Zvornika biciklisti nastavili trku

Tačno u 12.00 časova ispred centralnog spomen-obilježja u Zvorniku krenula je druga etapa 18. Međunarodne biciklističke trke "Beorad- Banjaluka", na kojoj učestvuje 175 takmičara iz 40 država.

Drugom etapom iz Zvornika biciklisti nastavili trku
FOTO: Srna

Start druge etape označio je gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović crveno-plavo-bijelom zastavom koju je prethodno potpisao sa direktorom Međunarodne biciklističke trke Vladimirom Kuvaljom. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema programu trke, biciklisti će nakon starta voziti ulicama kroz grad, izaći na magistralni put prema Drinjači odakle će nastaviti vožnju preko Zelinja i Poloma do Bratunca.

Biciklisti će iz Bratunca preko naselja Kravica i Konjević Polje krenuti prema Zvorniku, ući u grad, odakle će nastaviti vožnju prego Karakaja, Crnog vrha, Caparde i nastaviti prema Šekovićima.

Učesnici biciklističke trke će iz Šekovića nastaviti vožnju preko naselja Tišća do Vlasenice, gdje je i cilj ove etape.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Načelnik Sektora policije u Policijskoj upravi Zvornik Dragoslav Ostojić ponovio je da će saobraćaj biti sukcesivno obustavljan u zavisnosti kuda budu biciklisti prilazili i apelovao na sve učesnike u sobraćaju na maksimalno strpljenje i toleranciju tokom održavanja trke, kako bi ovaj sportski događaj prošao u najboljem redu.

Prva etapa ove biciklističke trke vožena je juče od Beograda do Bijeljine, a pobjednik je Dilan Hopkins iz Australije.

Trka se završava u nedjelju, 21. aprila, etapom od Doboja do Banjaluke.

Međunarodnu biciklističku trku "Beograd-Banjaluka" organizuju biciklistički savezi Republike Srpske i Srbije u saradnji sa Biciklističkim klubom "BSK" iz Banjaluke.

Održavanje trke, čiji je ovogodišnji slogan "Srbija i Srpska zajedno" podržali su predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, Ministarstvo omladine i sporta Srbije, kao i Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 05:00

    14°C
  • 08:00

    16°C
  • 11:00

    22°C
Kiša
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 01. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI