Kozmetičar i ljekar u pritvoru: Žena poslije rutinske intervencije završila na operaciji

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Ž. M. i D. O., dvojici zaposlenih u Specijalističkoj ljekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd", zbog sumnje da su prilikom intervencije uklanjanja zadebljanja kože stopala nestručnom intervencijom nanijeli teške tjelesne povrede A. I.

Kozmetičar i ljekar u pritvoru: Žena poslije rutinske intervencije završila na operaciji
FOTO: DepositPhotos

Pritvor im je određen da ne bi ometali postupak uticanjem na svjedoke, kao i da ne bi ponovili krivično djelo, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prethodno su osumnjičeni saslušani u tužilaštvu, kada je Ž. M. izneo odbranu, ali je po savjetu branioca odbio da odgovara na pitanja tužioca, dok je D. O. iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

Kozmetičaru M. Ž. i ljekaru opšte prakse D. O, iz Specijalističke ljekarske ordinacije "Beomedikus Beograd" na teret je stavljeno krivično djelo teška djela protiv zdravlja ljudi.

Sumnja se da je djelo izvršeno u odnosu na pacijenta A. I. prilikom rutinske inervencije uklanjanja zadebljanja kože spoljnjeg dijela stopala, te da je prilikom nestručne intervencije došlo do komplikacija usljed kojih je oštećena zadobila teške tjelesne povrede - deformitet stopala koji je morao biti saniran hirurškom operacijom cijelog lijevog stopala oštećene sa transplatacijom kože, prenosi Telegraf.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

24°

  • 14:00

    25°C
  • 17:00

    24°C
  • 20:00

    20°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

61 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

319 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 20. May 2024. 10:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI