Miličević: SDS će učestvovati na lokalnim izborima uprkos gašenju računa

Predsjednik SDS-a Milan Miličević izjavio je da ova stranka traži modalitete da učestvuje na lokalnim izborima u okolnostima kada im je ugašen bankovni račun zbog američkih sankcija, a ako to ne bude moguće onda će izaći na izbore kao Srpska demokratska stranka - "Volja naroda", a kampanja i politički program SDS-a ostaju isti.

Miličević: SDS će učestvovati na lokalnim izborima uprkos gašenju računa

Miličević, koji u Doboju prisustvuje sjednici Glavnog odbora SDS-a, rekao je da su svjesni finansijske ozbiljnosti u kojoj se stranka nalazi, kao i njeno učešće na izborima, dodajući da se razmatra nekoliko varijanti o čemu će se donijeti zajednička odluka. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Zaključke ćemo dati po okončanju sjednice, a glavna tema je problem u kojem se SDS nalazi usljed sankcija pošto se nalazi na američkoj OFAK listi i kako djelovati, funkcionisati, učestvovati na izborima bez transakcionog računa", izjavio je Miličević.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je poručio da će SDS biti učesnik na lokalnim izborima bez obzira na finansijske teškoće koje će, kao i u ranijim kriznim periodima, biti prevaziđene, te podsjetio na period kada je Mladen Bosić bio predsjednik SDS-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA