Sa mosta uklonjen "pežo" kojim je usmrćena Banjalučanka (FOTO)

Devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila izvlačila su "pežo 207" nad kojim je sinoć Stefan Srdić (20) iz Laktaša izgubio kontrolu, skrenuo sa puta te usmrtio Banjalučanku Milanu Koprenu (46), koja je u tom trenutku pješačila preko Rebrovačkog mosta.

Sa mosta uklonjen "pežo" kojim je usmrćena Banjalučanka (FOTO)

Na Fejsbuk stranici Vatrogasno-spasilačke brigade iz Banjaluke objavljeno je nekoliko fotografija na kojima se vidi pomenuta akcija. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon intervencije ponovo je normalizovan saobraćaj na dijelu od Audijevog servisa do mjesta nesreće, a koji je do tada bio zaustavljen.

Podsjećamo, iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili su danas da je do nesreće došlo u ulici Bulevar Petra Bojovića. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Topić Bojan, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka - naveli su iz OJT Banjaluka. 

Dodali su da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

- Biće naložena  i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - pojasnili su u tužilaštvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA