Sutra sa kišobranom u ruci: U većini krajeva oblačno sa kišom i grmljavinom, najviša dnevna tempratura do 17 stepeni

  • BiH
  • 23. Apr 2024.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se u većini krajeva očekuje nestabilno vrijeme uz kišu i pljuskove sa grmljavinom, te dnevnom temperaturom vazduha do 17 stepeni Celzijusovih.

Sutra sa kišobranom u ruci: U većini krajeva oblačno sa kišom i grmljavinom, najviša dnevna tempratura do 17 stepeni

Ujutro i prije podne na jugu i zapadu biće oblačno sa kišom, u ostalim predjelima suvo, a na istoku toplije uz sunčane periode, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tokom dana oblačnost će se proširiti ka istoku, pa će u drugom dijelu dana u većini krajeva biti nestabilno uz kišu i pljuskove sa grmljavinom, dok će na planinama padati susnježica i slab snijeg.

Temperatura vazduha biće od tri do devet, u višim predjelima nula, a dnevna od osam do 17, u višim krajevima tri stepena Celzijusova.

Duvaće slab do umjeren vjetar, većinom južnog i jugozapadnog, a na sjeveru zapadnog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorloškog zavoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časov: Kalinovik i Čemerno sedam, Han Pijesak i Bihać devet, Gacko i Sarajevo 10, Sokolac, Kneževo i Rudo 11, Foča 12, Bileća, Zvornik, Srebrenica i Tuzla 13, Višegrad 14, Banjaluka, Doboj, Trebinje i Zenica 15, Novi Grad, Prijedor, Ribnik, Srbac, Bijeljina, Mrkonjić Grad i Livno 16, Šipovo, Bugojno i Mostar 17, Široki Brijeg 18 i Neum 19 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA