Šulić i Đurđević o razvojnim projektima u Bijeljini

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarao je danas u Bijeljini sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljina Aleksandrom Đurđevićem o razvojnim projektima u tom gradu, o unapređenju saradnje u oblasti turizma, s posebnim osvrtom na rast turističkih pokazatelja u Bijeljini i povećanje turističke ponude.

Šulić i Đurđević o razvojnim projektima u Bijeljini

Na sastanku je zaključeno da Bijeljina raspolaže kvalitetnom ponudom u oblasti vjerskog, lovnog, ribolovnog, banjskog, etno, gastro i manifestacionog turizma.

"Tema razgovora bila je i činjenica da zbog geografskog položaja Bijeljina postaje i destinacija tranzitnog turizma, zbog čega treba dodatno raditi na unapređenju turističke i ugostiteljske ponude grada", saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma Srpske.

Šulić i Đurđević razgovarali su i o funkcionisanju privrednih subjekata iz sektora trgovine na području grada, kao i domaćoj proizvodnji kako poljoprivrednih, tako i drugih proizvoda i roba, zastupljenih ne samo u oblasti trgovine, već i u turističkoj ponudi Srpske.

Šulić je ranije danas na otvaranju Sajma turizma i gastrokulture u Bijeljini rekao da Srpska bilježi rast turističkih pokazatelja i razvija se kao jedan od centara sajamskih dešavanja u regionu.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 23:00

    15°C
  • 02:00

    14°C
  • 05:00

    13°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

320 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 04. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI