Djeca trče za čistu i zdravu Semberiju

U organizaciji Grada Bijeljina, u nedjelju, 28. aprila održaće se dječije trke pod nazivom "DJECA TRČE ZA ČISTU i ZDRAVU SEMBERIJU".

Djeca trče za čistu i zdravu Semberiju

Ova, po svemu sudeći, jedinstvena sportska manifestacija održaće se u gradskom parku u Bijeljini sa početkom u 10.30 časova, a tehnički organizatori su klubovi iz Bijeljine "Akademac" i "Atletik", uz svesrdnu podršku gradske uprave Grada Bijeljina i gradonačelnika Ljubiše Petrovića koji je prepoznao važnost ove manifestacije koja se održava treći put za redom u našem gradu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Organizatori pozivaju sve djevojčice i dječake uzrasta do 14 godina da se pridruže u nedjelju i istrče za čistu i zdravu Semberiju, te druže se i upoznaju sa atletičarima naših i mnogih drugih klubova.

Za sve učesnike obezbijeđene su vrijedne učesničke nagrade, pehari, pobjedničke medalje, učesničke medalje, diplome, majice i nevjerovatnih više od 100kg slatkiša!!!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Očekujemo vas drugari, bez obzira jeste li atletičari ili ne, a nakon istrčane trke ćete sigurno zavoljeti kraljicu sportova te imati čast trčati rame uz rame sa budućim šampionima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA