Ugljevički zdravstveni radnici neumorni i za praznike: Direktorica im uručila vaskršnje darove

Direktorica Doma zdrvalja Ugljevik Cvjetana Dragonjić uručila je danas vaskršnja jaja i darove Hitnoj medicinskoj službi ove zdravstvene ustanove.

Ugljevički zdravstveni radnici neumorni i za praznike: Direktorica im uručila vaskršnje darove

Medicinski radnici su lupali jaja sa direktoricom kako  pravoslavna tradicija nalaže. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dragonjićeva je zajedno sa unukom Milicom posjetila dežurnu službu i čestitala Vaskrs monaštvu i sveštenstvu Srpske  pravoslavne crkve i Ugljevičanima kojima je poželila dobro zdravlje.

-Dragi sugrađani i dragi pacijenti, želim vam da Vaskršnje praznike provedete u radosti koji nam donosi, miru i dobrom zdravlju-kaže se u Dragonjićevoj čestitki.

Veliku zahvalnost Dragonjićeva je izrazila svim zaposlenima u Domu zdravlja Ugljevik i kako je naglasila posljednjih godina bilježe pozitivne finansijske rezultate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Marljiv i predan rad svih zaposlenih u ugljevičkoj zdravstvenoj ustanovi rezultairao je pozitivnim rezultatima i boljem pružanju zdravstvenih usluga našim korisnicima. Zaslužuju sve pohvale i zato sam im neizmjerno zahvalna na svemu što čine za zdravstvo i građane Podmajevice-rekla je Dragonjićeva.

Dežurni ljekar u Hitnoj medicinskoj pomoći Ljubica Radovanović čestitala je Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti sa željom da praznik provedu u dobrom zdravlju, duhovnom miru i radosti sa najbližima.

-Smjena protiče veselo ali i radno na usluzi građanima. Do sada je proteklo mirno bez većih intervencija a iskreno se da nadam da će tako ostati do kraja smjene-rekla je Radovanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA