Dnevni horoskop za 7. maj

Ribama stiže priliv novca, Vagama stižu lijepe vesti

Dnevni horoskop za 7. maj
FOTO: fredmantel/DepositPhotos

OVAN TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam donosi previše očekivanja. Spustite se malo na zemlju i budite realni, u suprotnom ćete se razočarati. Mogući su važni dogovori za budućnost. U ljubavi uživate u svakom smislu te riječi, ne dozvolite da vas neko sa strane ometa. Unosite više voća i povrća!

BIK

Danas Bikovi rješavaju pravna pitanje i bakću se sa papirologijom. Zvijezde vam savjetuju da pažljivo čitate sadržaj svakog formulara i ne žurite. Ne dopustite da bližnji utiču na vaše planove ili odluke, pogotovo u ljubavi. Poslušajte savjet prijatelja, drugačije vide sa strane. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

BLIZANCI

Vi važite za pravog komunikativca, ali danas nećete biti previše raspoloženi za priču. I to je u redu, pronađite ono što vas opušta.  Slobodni Blizanci poželjeće da učine prvi korak. Zašto da ne? Pozovite simpatiju ili je odvedite na omiljeno mjesto. Oni u vezi ili braku rješavaju važna životna pitanja. 

RAK

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam kaže da ne brzate sa odlukama, ostavite emocije po strani i razmišljajte zdravorazumski. Očekuje vas važan poziv, nekome će biti potrebna vaša pomoć. Ukoliko ne možete novčano, barem budite tu za razgovor. U ljubavi ste pomalo rezervisane, dajte sebi priliku da volite.

LAV

Danas vam je malo potrebno da vas neko iznervira. Nikako ne trpite nepravdu i dvostruke aršine, te ćete u skladu sa tim da reagujete. U redu je da se zauzmete za sebe, ali zvijezde vam savjetuju da pažljivije birate riječi. U suprotnom ćete se nekom zamjeriti. O ljubavi ne razmišljate previše, ali vas uskoro očekuju lijepe promjene. Moguće su glavobolje!

DJEVICA

Djevicama danas novac izmiče iz ruku, mudrije rasporedite troškove i odredite prioritete. Budite pažljiviji u saobraćaju, živci su vam napeti kao strune. Razmislite kako da se opustite, prijaće vam i više odmora. U ljubavi, zauzete Djevice se više uključuju u partnerovo društvo. Bućete lijepo prihvaćeni. Slobodne uživaju u flertovanju krajem dana. 

VAGA

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam kaže da tri puta odmjerite prije nego što nešto kažete. Vrlo moguće da ćete se slijepo držati svojih zaključaka što bi drugu stranu moglo da povrijedi. Očekuje vas lijepa vijest iz familije, to može da bude prinova ili neko nasljedstvo. Obratite pažnju na alergije!

ŠKORPIJA

Vaša inticija će vas danas "spasiti" od nezgodnih situacija. Neko iz okruženja će vam dijeliti pogrešne savjete. Saslušajte svakog ali na kraju sami procijenite i donesite odluku. Ako ste na početku veze, budite iskreni jer ćete poslije teško da ostvarite odnos kakav želite. Ne posežite ni za "bijelim" lažima.

STRIJELAC

Strijelčevi danas imaju dosta kontakata sa inostranstvom, nebitno da li je poslovni ili privatni segment u pitanju. Možda vam se i ukaže prilika za put. Slobodni bi trebalo da obrate pažnju na tajne signale koje im partner šalje. Oni u vezi ili braku neka pokažu više razumijevanja. 

JARAC

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vas savjetuje da se klonite ljudi sa negativnom energijom. Stavite im do znanja da i vi imate svoje granice. Zvijezde vam savjetuju da obaveze ne obavljate površno, jer ćete morati kasnije da ispravljate sopstvene greške. Pomalo ste zapostavili prijatelje, posvetite im se više!

VODOLIJA

Vodolije su od ranog jutra spremne za akciju, bićete u centru svakog dešavanja i svi će gledati u vas. Vaša energija ne može da prođe nezapaženo. Večernji sati unose slatki nemir zaljubljenim Vodolijama. Simpatija će možda da vas pozove ili predloži izlazak. Zašto da ne? Sredite se i uživajte u trenucima nježnosti. 

RIBE

Dnevni horoskop za 7. maj 2024. godine vam donosi dosta obaveza, što ste odmarali, odmarali ste. Moguće su i promjene na poslu, budite spremni na prilagođavanje. Takođe, očekuje vas i povećanje prihoda. U ljubavi vam nedostaje više komunikacije i dogovora. Pokažite partneru koliko ga volite. Provjerite krvni pritisak!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA