SNSD Bijeljina: Samo slogom i sabornošću može se odbraniti narodna sloboda

Izjava narodnog poslanika PDP-a iz Bijeljine Slaviše Markovića u vezi sa stupanjem na snagu Izbornog zakona Republike Srpske predstavlja ne samo pokušaj širenja duha predaje, nego je usmjerena i na zaustavljanje aktivne politike Republike Srpske, saopšteno je iz bijeljinskog odbora SNSD-a.

SNSD Bijeljina: Samo slogom i sabornošću može se odbraniti narodna sloboda

"Očekivana količina Markovićeve zlonamjernosti upućene Narodnoj skupštini Republike Srpske koja se aktivno bori za ustavna prava srpskog naroda u BiH samo je pokušaj da se lično preporuči direktno /Kristijanu/ Šmitu i drugim srbomrscima", navodi se u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina ističu da ova stranka ima obavezu da izađe na izbore zbog birača koji posljednjih 20 i više godina glasaju za politike te stranke.

"Marković nema nikakvu obavezu i nikom ni za šta ne odgovara. NJegovi šefovi danas polažu račune njemačkom građaninu /Kristijanu/ Šmitu, a ranijih godina su to činili drugim centrima moći. To narod prepoznaje, zbog čega PDP polako, ali sigurno nestaje sa političke scene", navodi se u saopštenju.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina navode da ovakva ponašanja, koja za cilj imaju unošenje nesloge i dezorjentacije u srpskom narodu, treba da naiđu na opštu osudu.

"Samo slogom, sabornošću i političkim jedinstvom može se odbraniti narodna sloboda u trenutku kada su grubo napadnute skoro sve vrhovne institucije Republike Srpske", zaključuju u saopštenju.

Marković je rekao da očekuje da će se vladajuća koalicija predvođena SNSD-om prijaviti na izbore po Šmitovom nemetnutom zakonu.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

22°

  • 11:00

    22°C
  • 14:00

    23°C
  • 17:00

    23°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

317 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 20. May 2024. 08:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI