"Ljubavnica u teškom psihičkom stanju, ne može svjedočiti" Almina jetrva pod istragom, sumnja se da je prećutala ključne stvari

Novinarka Anila Hodža iznijela je nove detalje o tragičnom događaju koji se dogodio 2. maja u Skadru, kada je majka troje djece Alma Arazi pod još nerazjašnjenim okolnostima završila sa svoje troje djece u rijeci Bojani.

"Ljubavnica u teškom psihičkom stanju, ne može svjedočiti" Almina jetrva pod istragom, sumnja se da je prećutala ključne stvari
FOTO: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE/SCREENSHOT

Hodža je izjavila da je Almin suprug i otac njihove djece Ergis Arazi u samici iz bezbjednosnih razloga. Ona je, takođe, dodala da Ergisova 18-godišnja djevojka još nije ispitana u policiji, jer je u teškom psihičkom stanju. Međutim, ona je u preliminarnom svjedočenju rekla da nije upoznala Ergisovu suprugu Almu, već njegovu djecu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

S druge strane, Hodža je rekla da policija istražuje gdje se Ergis Arazi nalazio u vrijeme incidenta.

Šta je jetrva prećutala?

Još jedan važan detalj je da policija sumnja u iskrenost izjave Almine jetrve, pa će ona biti ponovo saslušana.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Novinarka Anila Hodža rekla je za ” Top čenel” da je jetrva Alme Arazi pod istragom, jer postoje sumnje da nije dala iskren iskaz.

– Ključna osoba u ovoj priči je žena sa kojom se Alma videla neposredno prije nego što će sa djecom nestati u Skadru, a onda biti pronađena mrtva u rijeci Bojani, baš kao i njena djeca. Sumnja se da njena jetrva nije iskreno rekla o čemu je zapravo razgovarala sa Almom. Istražitelji smatraju da se tokom dvočasovnog razgovora između Alme i njene jetrve desilo nešto krupnije, da postoji “kap koja je prelila čašu” 

Žena koja se posljednja videla sa Almom Arazi je na slobodi, ali pod istragom.

U vanbračnoj vezi sedam mjeseci

Kako navode albanski mediji, Ergis Arazi je sedam mjeseci bio u vanbračnoj vezi sa 18-godišnjom djevojkom. On tu vezu nije pretjerano skrivao, a u prilog tome govori i činjenica da ju je upoznao sa djecom koju je dobio u braku sa Almom.

Po saznanju da je suprug vara, Alma je pokušala da spasi brak, ali u tome nije uspjela. Požalila se i članovima svoje porodice, čak je jedno vrijeme boravila u roditeljskoj kući, ali se ipak vratila nevjernom suprugu.

Obrt u istrazi

Teorija po kojoj su Alma i njeno troje djece skočili sa starog ili novog mosta na Bojani, trenutno nije zadovoljavajuća za skadarsku policiju i tužilaštvo, jer se sumnja da je samoubistvo izvršeno ispod mosta, a ne preko mosta.

Istraga je dovela do ovog novog obrta nakon što je pronađena lutka za koju se sumnja da je pripadala jednoj od njenih kćerki, a koju je lokalna policija Skadra pronašla ispod novog mosta na Bojani. Lutka je promijenila tok istrage za policijske snage iz sela Daragjat, gdje je pronađena njena devetogodišnja kćerka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

20°

  • 20:00

    20°C
  • 23:00

    19°C
  • 02:00

    17°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

326 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 20. May 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI