Predstavnice Doma zdravlja Bijeljina na konferenciji povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara (FOTO)

Na trodnevnoj konferenciji povodom 12. maja Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara koja se održavala u Neumu od 10. do 12. 5. 2024. godine prisustvovale su Tatjana Perić, glavna sestra Doma zdravlja Bijeljina kao panelista i Svetlana Gajić glavna sestra službe porodične medicine.

Predstavnice Doma zdravlja Bijeljina na konferenciji povodom Međunarodnog dana medicinskih sestara i tehničara (FOTO)

Medicinske sestre i tehničari su stub svakog zdravstvenog sistema - poručeno je sa trodnevne konferencije. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara održao se u organizaciji Fondacije Fami, u okviru projekta "Jačanje sestrinstva u Bosni i Hercegovini" uz podršku Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Federalnog ministarstva zdravstva.

Pod motom „Naše medicinske sestre/tehničari, naša budućnost“, konferencija  je okupila više od 200 medicinskih profesionalaca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Medicinske sestre i tehničari su jedan od stubova našeg društva i shodno tome trebalo bi da budu cijenjeni i vrednovani. Samo udruženi i angažovani možemo doprinijeti tome!", saopšteno je iz bijeljinskog Doma zdravlja.

Svim medicinskim sestrama i tehničarima srećan 12. maj, Međunarodni dan medicinskih sestara/tehničara!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA