Majka dječaka ubice iz "Ribnikara" negirala krivicu

Miljana Kecmanović, majka dječaka koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine ubio devet učenika i čuvara te škole, danas je u Višem sudu u Beogradu iznijela odbranu i negirala krivicu.

Majka dječaka ubice iz "Ribnikara" negirala krivicu

Majka dječaka ubice iz "Ribnikara" danas je iznijela detaljno odbranu, nakon čega je odgovarala na pitanja tužilaštva i odbrane, saznaje Tanjug. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ona je, kao i njen suprug optuženi Vladimir Kecmanović, rekla da neće odgovarati na pitanja punomoćnika rodbine žrtava već samo na pitanja rodbine žrtava. 

Sudija je odredio pauzu nakon koje će nastaviti suđenje.

Na prethodnih nekoliko suđenja njen suprug Vladimir Kecmanović iznio je odbranu i odgovarao na pitanja suda, tužilaštva, rodbine žrtava dok je na pitanja njihovih punomoćnika odbio da odgovara. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On od početka suđenja negira krivicu za djelo za koje se tereti, teško djelo protiv opšte sigurnosti.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloljetnih žrtava.

Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca. 

Otac dječaka, optužen je da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv opšte sigurnosti jer je dijete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Dječak K.K, koji u vrijeme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja.

Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro djece i nastavnicu istorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA