Banjalučki policajci dobili otkaz zbog razbojništva nad migrantima

Policajci Miloš Bajić, Bojan Stanković, Đorđe Straživuk i Dejan Stanišić koji su uhapšeni u novembru 2022. godine zbog sumnje da su izvršili razbojništvo nad četvoricom migranata, dobili su otkaz u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Banjalučki policajci dobili otkaz zbog razbojništva nad migrantima

Kako je saopšteno iz MUP-a RS, navodeći inicijale, disciplinska komisija je pomenutima izrekla disciplinsku mjeru prestanak radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti, piše Glas. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Navedenim policijskim službenicima je M.B., B.S., Đ.S. i D.S.. izrečena disciplinska mjera prekid radnog odnosa zbog teže povrede radne dužnosti iz člana 117. stav 1. tačka 2. Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima „Neizvršavanje, nesavjesno ili neblagovremeno izvršavanje poslova i zadataka i ponašanje u službi i izan službe koje narušava ugled Ministarstva iz člana 117. stav 1. tačka 6. Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima-saopštio je MUP RS.

Protiv pomenutih policajac vođena je istraga zbor razbojništva, a banjalučko Okružno javno tužilaštvo nedavno je obustavilo istragu navodeći kako nema dokaza da su izvršili krivično djelo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

21°

  • 23:00

    21°C
  • 02:00

    19°C
  • 05:00

    16°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

190 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI