PUP RS Banjaluka: Nije tačno da smo prešli u DEMOS

Potpuna je neistina da je Gradski odbor PUP RS Banjaluka prešao u DEMOS, kao što je potpuna neistina da je čovjek koji je to izjavio, Rodoljub Janjić, a predstavljen je kao dosadašnji predsjednik našeg odbora u Banjaluci, uopšte bio na toj poziciji.

PUP RS Banjaluka: Nije tačno da smo prešli u DEMOS
FOTO: Nezavisne

Rekao je ovo Slavko Pejić, predsjednik PUP RS, ističući da je u životu pročitao mnogo lažnih vijesti, ali da ova toliko obiluje neistinama da je bio zaprepašten kada je pročitao, prenose Nezavisne. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Kao prvo, Gradski odbor PUP RS Banjaluka nije prešao u DEMOS, niti bilo gdje, nego je na okupu kao što je i bio. Čovjek koji je, kako piše u vijesti, prešao u DEMOS, niti je aktuelni, niti je ikada izabran za predsjednika našeg Gradskog odbora Banjaluka, a povrh svega, on već duže vrijeme nije ni član PUP RS. Svjesni smo da se u izbornoj godini prelaze mnoge granice u političkom djelovanju i komunikaciji, ali ovakvo postupanje i DEMOSA, koji je plasirao lažnu informaciju, ali i čovjeka koji se lažno predstavio, prelazi svaku mjeru", naveo je Pejić.

Pejić navodi da je PUP RS stranka koja ima jasnu političku platformu, ambiciju da se vrati u parlamentarni život Republike Srpske i koja djeluje opoziciono.

I pukovnik Milenko Vučić, predsjednik Gradskog odbora PUP RS Banjaluka, zatečen je navedenom informacijom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Naravno da Gradski odbor PUP RS Banjaluka nije prešao u DEMOS. Siguran sam da bih ja imao tu informaciju, budući da sam predsjednik odbora, izabran na organima stranke, uz sve provedene procedure. Zašto su drugog čovjeka predstavili kao predsjednika odbora i plasirali ovu lažnu vijest, lako je zaključiti, ali to služi njima na čast", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA