NOĆ MUZEJA šesnaesti put u Bijeljini

Muzej Semberije u Bijeljini organizuje danas jedinstveni umjetnički spektakl "Noć muzeja", koji se realizuje u više od 3.000 muzeja i više od 30 evropskih zemalja.

NOĆ MUZEJA šesnaesti put u Bijeljini

Program počinje u 16.00 časova interaktivnom radionicom za djecu uzrasta od pet do sedam godina, koja razvija motoričke vještine, koncentraciju i timski duh po nazivom "Mi to možemo zajedno".

Potom slijedi uzbudljiva dječija radionica na kojoj će svi zajedno praviti lampione dobrih želja i u večernjim satima pustiti ih u nebo, saoššteno je iz Muzeja.

Radionica "Zasvijetli" namijenjena je za djecu uzrasta od sedam do 12 godina, a nakon nje je predviđen koncert učenika Muzičke škole "Kornelije Stanković", te otvaranje izložbe "Korto Malteze: Između svjetova".

Posjetioci će moći da uživaju i u koncertu srpskog pjevačkog društva "Srbadija" Bijeljina, nakon kojeg će biti organizovan kviz znanja, te pozorišna predstava "Povratak" prema drami Harolda Pintera, u izvođenju Teatra "DRNČ" Ekonomske škole Bijeljina, u režiji Igora Kalajdžije.

Ulaz za ovu manifestaciju je besplatan. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

32°

Vedro
 • 14:00

  Vedro
  32°C
 • 17:00

  Vedro
  34°C
 • 20:00

  Vedro
  31°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

25 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

474 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 19. Jun 2024. 11:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI