Horoskop za 19. maj

Pogledajte šta su vam zvijezde spremile danas.

Horoskop za 19. maj
FOTO: Depositphotos

OVAN (21. 3 - 20. 4) TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, čine vas nestrpljivim da što pre krenete s poslom u kome vam vetar u leđa daje i jedna osoba na položaju. Mogućnost brze zarade. Ljubavni zanos zbog zauzete osobe.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Zbog izazovnih aspekata Meseca i Marsa, koji upravlja partnerskim odnosima, može biti problema u komunikaciji sa saradnicima. Neko koga ste oduvek gledali kao prijatelja, želi da vam pokaže šta oseća prema vama. Podložnost povredama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Planete akcije i novca prave napete aspekte sa Mesecom, vladaocem vašeg poslovnog ali i ljubavnog života, što donosi sukobe na emotivnom planu i rasprave sa ženama. Skloni ste pogrešnim zaključcima, posavetujte se sa Vagom

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas pravi napete aspekte donoseći vam konflikte i rasprave sa partnerom, nadređenima i mlađim članovima porodice. Dobijate poziv za izlazak od Riba. Podložnost povredama u kući.

 LAV (23. 7 - 22. 8)

Mesec, koji upravlja vašom podsvešću, nasuprot Marsu u vatrenom, impulsivnom Ovnu, čini vas sklonim sukobima, raspravama, naglašava potrebu za dramatizovanjem. Aspekti vašeg vladaoca Sunca donose vam šanse za uvećanje prihoda.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planete komuniikacija, čini vas sklonim nelogiučnim odlukama i nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim, ali i poslovnim partnerom. Izbegavajte rizične finansijske poteze.

 VAGA (23. 9 - 22. 10)

Zbog izazovnih aspekata Meseca i Marsa u polju partnerskih odnosa, klonite se konflikta i rasprava na poslu. Moguć odlazak na kraći put. Ljubavni partner pokušava da vam nametne svoje mišljenje. Podložnost povredama.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Napeti aspekti Meseca sa vladaocima vašeg znaka, Marsom i Plutonom, upozoravaju da izbegavate nepotrebne troškove. Tajna romansa sa Rakom ili Ribama, može biti izložena očima javnosti. Oodložnost povredama. Oprez u saobraćaju.

 STRELAC (23.11 - 21. 12)

Opozicija Meseca i Marsa upozorava na oprez na putovanjima i sa putnim dokumentima. Novac vam pristiže preko poslova sa nekretninama i građevinskih radova. Rasprava sa mlađim članovima porodice. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Sa napetim aspektom Meseca i vašeg vladaoca Saturna u astrološkom polju karijere, neko vas ometa u realiztaciji vaših planova. Romansa sa nekim ko stiže sa dužeg puta. Bračni partner vas podržava u jendoj odluci. Oprez u saobraćaju.

 VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Napet aspekt Meseca i Plutona u vašem znaku, upozorava na oprez sa finansijama i nadređenima. Pazuite da vas neko ne obmane ili pokuša da prevari. Emotivni partner je sklon preuveličavanju neke situacije u vezi. Glavobolja.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca i Marsa u astrološkoj kući novca, opominje da povedete računa o tome šta izjavljujete, naročito ukoliko ste preko posla prisutni u javnosti. Pokažite više razumevanja za potrebe bračnog ili dugogodišnjeg partnera. Nesanica.

Glas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA